Våre bruksområder er delt inn i tre deler

Industrigulv

Utviklet for ekstremt tøffe forhold.

Industrigulv for tøffe forhold

Industrigulv med er designet for å tåle juling. Vi har gulvsystemer tilpasset alle type næring. Enten gulvet vil bli utsatt for tung belastning, kjemisk stress eller enorme mengder vann. Uansett problem, så har vi en løsning.

Designgulv

Mastertop

Vakre gulv – arkitektens drøm

Noen ganger er design den viktigste egenskapen. Våre tilpassede systemer har unike muligheter som gjør at kun fantasien setter grenser for hvordan ditt gulv kan se ut. Gjør ditt utstillingslokale til noe spektakulært!

Komfortgulv

komfort

Med tanke på velvære & komfort

En løsning som begynner å bli mer og mer vanlig i offentlige bygg. Komfortgulv er slitesterke og fleksible gulv. Spesielt godt egnet for områder der man ferdes mye. Vakkert, rent og komfortabelt!

Våre tjenester

Betongsliping

Silikal Nordvest utfører sliping av betong helt ned til eksponert overflate. I hovedsak utføres betongsliping for å fjerne skitt, lakk, flislim og andre urenheter i betongen før man går igang med videre behandling.

Gulvbelegg

Vårt hovedprodukt er installasjon av gulvbelegg, med denne metoden beskytter vi betongen og gir den et vakkert og slitsterkt utseende. Enkelt og holde rent, lett å reparere og ikke minst hygienisk!

Betongbehandling

Betongbehandling innebærer sliping av betong i ulike steg for å fremheve dens naturlige egenskaper og utseende. Behandlingene varierer i grovhet og antall slipestadier avhengig av hvilket resultat man ønsker.

SLIK JOBBER VI

KARTLEGGING AV INFORMASJON

Første steg er  samle inn informasjon for å finne ut hvilke type behov og ønsker kunden har. Vi kartlegger informasjon om bruk, underlag og andre forutsetninger som har betydning for valg av produkt.

VEILEDNING

Basert på den informasjonen vi har anskaffet oss og en befaring kommer vi med anbefalinger som vil tilfredsstille kundens krav og behov. Av og til kan flere type belegg være aktuelle, vår jobb er å finne det produktet kunden blir mest fornøyd med.

GRUNNARBEID

Når man har avklart hvilket produkt som skal installeres kommer vi til avtalt tidspunkt for å begynne med grunnarbeid.
1. Sliping | 2. Reparere skader | 3. Støping av fall | 4.Fjerne dårlig betong | 5.Støvsuging
Når underlaget er renset og klargjort utfører vi herde tester flere områder i lokalet. Blir testene godkjent kan installasjon begynne.

INSTALLASJON

Installeringen begynner umiddelbart etter at grunnarbeid er utført. Leggetiden avhenger av hvilket type belegg som er valgt. Generelt sett følger installasjonen de samme stegene.
1. Priming | 2. Belegg | 3. Lakk
I tillegg til disse stegene vil spesifikasjoner om dekorasjoner, sklisikring og hulkiler eller sokkel gjøres før man avslutter installasjonen.

OVERLEVERING

Når gulvet er ferdig lagt utfører vi en inspeksjon for å kontrollere at produktet ble levert i henhold til kravspesifikasjon. Etter å ha kontrollert installeringen overrekker vi gulvet til kunden, rydder skikkelig etter oss og fyker avgårde til neste oppdrag.

© Copyright - Alle rettigheter reservert Silikal Nordvest AS - Utviklet av Veniro Media Solutions AS