• mai

    6

    2014
  • 2569
  • 0
Inntil 200.000 til Silikal Nordvest

Inntil 200.000 til Silikal Nordvest

Lokalavisa fortalte nylig om den nyetablerte frøyabedriften Silikal Nordvest, som har fått eneretten til salg og legging av Silikal industrigulv på store deler av Vestlandet og på Hitra og Frøya.

I dag (tirsdag) vedtok Frøya formannskap å innvilge inntil 200.000 kroner fra det kommunale næringsfondet til bedriften.

Det tyske firmaet Silikal er verdens største produsent av akryl industrigulv. Kurt Moen har jobbet i 20 år med å selge og legge gulv fra denne fabrikken. Nylig fikk han tilbudet om å overta rettighetene til alt salg av produktet i Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane, Hordaland, Oppland samt Hitra og Frøya.

Silikal Nordvest AS er nå etablert på Frøya, med Servicebrygga som hovedaksjonær, og Kurt Moen og Silikal Norge som medeiere. Christian Aas er daglig leder, og Kurt Moen skal stå for salget. Det nye firmaet er allerede er i ferd med å ansette to medarbeider til. Og Aas tror det kan bli flere ansettelser framover.

– Potensialet er stort. Jeg tror vi kan vokse å bli en betydelig bedrift på Frøya. Det er en grunn til at Silikal ønsker å satse på en bedrift akkurat her i øyregionen, med den industrisatsingen som skjer, sa Christian Aas nylig til lokalavisa Hitra-Frøya.

Kilde: http://www.hitra-froya.no/nyheter/article9628783.ece

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Cancel reply

Kompetansesenter for industrigulv

Gulvlegger bloggen er stedet hvor Silikal Nordvest – En av landets dyktigste gulvlegger firmaer – publiserer nyheter, artikler, gir inspirasjon og gode råd sammen med våre samarbeidspartnere.

Siste innlegg
Mest sett

Har du noen spørsmål?

Vi gleder oss til å høre fra deg

Ta kontakt
© Copyright - Alle rettigheter reservert Silikal Nordvest AS - Utviklet av Veniro Media Solutions AS